Onderwerp: vragen over bruidstaart
Hallo,
Op 18 december is het zover.............mijn moeder trouwt. dat is natuurlijk al bijzonder maar ik vind het ook bijzonder en spannend dat ik de taart mag maken. Ik ga een drie stapel maken......................als dat lukt.
Ik heb alleen 2 vragen nl:
Hoe vervoer je zo'n stapel? Ik heb geen taartdoos waar die inpast en de lagen liggen toch los op elkaar, dus hoe overleefd de stapel een autorit zonder dat het van elkaar afschuift?
En de dag voor de bruiloft breng ik de taart vast naar het restaurant. Ik haal hem 2 dagen van teveoren uit de vriezer om hem 1 dag van tevoren klaar te maken. Hoe kan het restaurant de taart het bewaren. Gewoon onverpakt in de koelkast of in een plastic zak? Mijn ervaring met het gebruik van een plastic zak is dat de taart zo gaat zweten, of kwam dat toevallig omdat het die dagen ook wamr was?
Graag jullie adviezen en tips om een zo'n mooi mogelijke taart af te leveren op de 18-de!
Bedankt
Catja