Onderwerp: Drie Koningen cupcakjes
265 gr.bloem
2 theel.bakpoeder
1 theel.zout
125 gr.boter
225 gr.kristalsuiker
3 eieren
1,2 dl melk
200 gr.blanke amandelen gehakt.
Amandelvulling
125 gr.marsepein,in kleine blokjes
90 gr verse roomkaasop kamertemperatuur
75 gr.poedersuiker
12 gesuikerde amandelbonen
Amandelboterglazuur
100 gr.boter
125 gr zachte marsepein
375 gr.poedersuiker
2 eetl.melk
1/8 theel.amandelessence
gesuikerde amandelen of gekleurde boterboontjes.
Vermeng voor de vulling de eerste drie ingredienten(dit kan in een keukenmachine)en zet opzij.
Verwarm de oven voor op 180 c.
Vermeng de bloem met bakpoeder en zout in een kom en zet op zij.
Klop de boter en de suiker in een grote kom met de mixer in ca.5 minuten licht en luchtig.Klop er