Onderwerp: Help! (ja alweer een biscuit vraag)
Ik krijg het gewoon niet voor elkaar om een groot kapsel te maken (+22 cm)
kleiner dan 22cm gaan ze allemaal perfect maar daarboven gewoon niet.
nu is mijn vraag voor de 30cm kapsel.
ik heb het net geprobeerd te maken:
8 eieren
240 gr bloem
240 gr suiker
snufje zout
(maizena was op)
ik heb de eieren gescheiden en apart gemix, dan in 2 delen droog erdoor geschept.
15 min 140 graden, 15 min 160 graden en 10 min 180 graden, kan dit kloppen?? in iedegeval kwam de sateprikker er schoon uit en de taart was lekker hoog (zo 7cm) maarrr zodra ik het eruit haalde zakte het helemaal in en bleef er maar 4cm over. ik had een heat core gebruikt maar vinden jullie dit ook echt nodig bij 30cm??
ik heb bij zoeken al gezocht en kan natuurlijk veel vinden maar niet over zo groot bakken. ik las wel iets over dat je de eieren 2 min voor kan mixen, dan mix* erbij en daarna 10 min met de K-klopper kan mixen, werkt dit? en vooral werkt dit ook met eigen recept dus zonder de mix.
Ja veel vragen maar vooral of mn recept klopt en de tijden van het bakken hoop dat jullie kunnen helpen want morgen heb ik het toch echt nodig.