Onderwerp: Botercreme vraagjes.
Ik heb 2 vraagjes over botercreme.
-Waarom moet je roomboter gebruiken? Kan het ook alleen met gewone boter(margarine)?
-Waarom moet je het 10 mixen? Kan dat niet korter?
http://www.mijnalbum.nl/Album=KKEHSYYR
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Botercreme vraagjes.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb 2 vraagjes over botercreme.
-Waarom moet je roomboter gebruiken? Kan het ook alleen met gewone boter(margarine)?
-Waarom moet je het 10 mixen? Kan dat niet korter?
Voor mij geldt bij alle ( zoete) bakzaken: ALTIJD roomboter! ( Dat is nl gewone boter, margarine is namaak ), simpelweg omdat het lekkerder is
Smeermargarine moet je in geen geval gebruiken, zit veel teveel vocht in. bakmargarine zal vast kunnen, kwestie van uitproberen en het verschil proeven
Tien minuten mixen is nodig om het lekker romig te krijgen.
Yep altijd roomboter.. je moet wel de echte spul gebruiken
en 10 min hoeft niet altijd.. gewoon goed kijken na de kleur.. goed gemixt wordt de bijna wit.
Roomboter is veel lekkerder!!
Voor mijn cc gebruik ik altijd (tegen alle regels in) margarine. Nu laten de papiertjes niet meer los en ik vind ze veel lekkerer. Geen smeermargarine uiteraard, maar wel bakboter (ook niet vloebare).
Verder kan je ook botercreme maken met bakmargarine (doe ik stiekum wel eens als de winkel dicht is en ik geen roomboter in huis heb).
Maar die 10 minuten mixen overschrijdt ik vaak ruimschoots. Maar tja ik zet de Kennie aan en loop weg.
Hier ook altijd roomboter! Is veel lekkerder! 10 minuten mixen maakt het prachtig wit. En, net als ottolien, overschrijd ik die ook vaak wel (en om dezelfde reden).
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Botercreme vraagjes.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.