Onderwerp: chocolade kapsel.?
Ik heb al gezocht met de zoekfunctie, maar kon het niet vinden.
Dus maar op de gok gedaan.
Momenteel heb ik een chocolade kapsel in de oven staan te bakken.
Voor 24 cm heb ik 5 eieren gebruikt 125 gr bloem 25 gram maizena. 150 gr suiker en een beetje zout.
nu mijn probleem.
Hoeveel cacau moet er door zodat je een lekkere chocolade smaak en kleur krijgt?
Ik mijn moeder gebeld en die dacht 30 gram, dus geprobeerd maar vond het nog veel te licht. en heb er dus 20 gram bij gedaan. Totaal dus 50 gram.
Maar nou is de hoeveelheid wat nog maar in het blik zit wel erg weinig.
Heb het gevoel dat ik het niet meer voor mijn verjaardags taart kan gaan gebruiken.
En waar doen jullie het door? Eigenlijk in dat opzicht een "mis"baksel.
Ik heb nu de cacau door de bloem ed gedaan en alles er in 1x doorgespateld.
Hoop dat mijn probleem een beetje duidelijk is.
Groetjes Jesni.