1

Onderwerp: Hoe doe je dit?

Ik vind deze schaapjes zo schattig (sorry, weet even niet meer van wie ik deze foto 'gepikt' heb) maar hoe maak je het 'Wol'?
http://www.partycupcakes.nl/mediapool/55/556396/images/party/party_s/Cupcakes/foto_019.jpg

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

2

Re: Hoe doe je dit?

Als ik het zo zie denk ik dat het botercreme is een beetje rommelig opgespoten

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

3

Re: Hoe doe je dit?

wordt dat niet erg vet met botercreme?

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

Re: Hoe doe je dit?

tsja veel toeven zijn ook van botercreme... en ja dat is vet

je kunt even zoeken op toeven bij de zoekfunctie, daar wordt deze vraag ook wel eens gesteld en worden er ook alternatieven genoemd

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: Hoe doe je dit?

Nee hoor, het is (denk ik) gewoon net zoiets als afsmeren met botercreme, alleen dan een iets dikker laagje. En als je botercreme van de mix gebruikt, smaakt het gewoon prima :)

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

6

Re: Hoe doe je dit?

Grappig dat er zoveel wordt gevraagd of botercreme vettig is. Ja, maar inderdaad de mix of zwiss meringue botercreme zijn erg lekker, zeker met een smaakje erdoor. Alleen de cupcakes niet koud serveren, dan zijn ze echt niet lekker!

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

7

Re: Hoe doe je dit?

Ik denk afsmeren met (swiss merengue, gezien de kleur) botercreme en dan steeds de platte kant van je mes erop leggen en omhoog tillen. Dus zeg maar deppen met je mes. Dan blijft de creme in puntjes omhoog staan...

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be