Hai,
Ik heb ook een keer rolfondant gemaakt (volgens beide recepten van deze site: origineel en met de alternatieve ingredienten) en in beide gevallen kreeg ik ook de hoeveelheden poedersuiker er niet door!
Bij het originele recept in verhouding nog het meeste. Bij die andere moet er een kilo door en als ik er 700 gr ingekregen heb dan is dat veel!
In beide gevallen heb ik het wel gewoon gebruikt en dat ging best goed, moest het alleen niet te lang laten liggen (afgedekt) want dan ging het brokkelen. Uitrollen ging goed, maar figuurtjes uitsteken weer wat minder, het werd snel droog. Even in de magnetron en opnieuw doorkneden hielp wel een beetje...
Dus met die ervaring denk ik dat ik er niet te weinig suiker in had (anders was het niet meer uitrolbaar geweest en zeker niet te droog).
Maar ik ben ook zeer benieuwd naar de reacties van anderen die de recepten hebben uitgeprobeerd.
Ik blijf dus meelezen.
Succes met uitrollen enzo, hoop dat het voorspoedig gaat!
Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op
www.lilotaart.nl !