1

Onderwerp: nat

hoi allemaal,

nu ben ik met m'n 2e taart bezig, de vulling bestaat uit eerst botercreme, dan banketbakkersroom en op de 2e laag ook eerst botercreme, banketbakkersroom , maar daar ook nog vruchtjes uit blik boven op.
Nu mijn vraag:

Ik had het idee dat het biscuit al tijdens het vullen van de taart nat werd. Is dat zo? is het dan nog wel lekker morgen? en hoe gaat dat straks met de fondant?

En dan las ik dat er geen banketbakkersroom onder de fodant mag, help! Ik had banketbakkersroom over en heb dit door de botercreme gedaan om straks de buitenkant mee in te smeren!
Kan dit niet? Overnieuw maken?

HELPPP, wie weet snel antwoord?


groetjes,

Maaike

2

Re: nat

De eerste en laatste keer dat ik dat deed, smolt de fondant langzaam maar zeker weg....

Dus mijn tip is idd nieuwe maken van half boter half poedersuiker.

Maar sommigen hebben dit gedaan en nooit problemen.....

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!