Onderwerp: Droog kapsel
Op 9 juni heb ik mijn eerste workshop taartdecoreren. Voor deze dag wil ik graag een goede basistaart maken. Vorige week is mijn kapsel in de prullenbak beland, hij was veels te laag en ongelooflijk droog.
Deze week een nieuwe poging. Er zit verbetering in maar geweldig vind ik hem niet. Hij is denk ik 7 cm hoog ( eieren bij een vorm van 20 cm). Ik heb er ditmaal 25 gram gesmolten boter doorgeroerd maar ik vind hem nog te droog.
Ik heb de taart slechts eenmaal doorgesneden en van binnen afgestreken met gesmolten chocolade en verse aardbeien in chocoslagroom en ik heb hem afgestreken met chocoladeganache.
Ik twijfel of biscuitdeeg wel iets voor mij is. Misschien bak ik het niet goed maar misschien ben ik meer van het type zwaar en vet, Zoals de brownie van Nigella Lawson mmmm
Wat denken jullie?