1

Onderwerp: bewaren botercreme

op mn taart afgelopen weekend, had ik botercreme gebruikt aan de buitenzijde (onder de marsepein)
Het simpele recept, margarine, roomboter en poedersuiker.

Maar nu de vraag. Ik heb nog een aardig restje over. Hoe lang is dit te bewaren? Ik heb het in een afgesloten bakje, en het lijkt me dat het best even te bewaren is.
Maar is er iemand die er ervaring mee heeft en roept NIET DOEN..??

Ik heb nl binnenkort nog een paar taarten in de planning staan, waaronder een kleintje, waarvoor ik deze hoeveelheid makkelijk zou kunnen gebruiken.

Ach..en missschien is het eigenlijk wel gewoon een kwestie van bewaren, en proeven....Boter bederft niet zo snel, zeker niet met suiker erdoor.......

Erika

2

Re: bewaren botercreme

Gewoon invriezen ~dan is het goed te bewaren hoor
Alleen kan het zijn dat je na ontdooien er even een klontje koude boter doorheen moet mixen zodat het weer smeuiig wordt

3

Re: bewaren botercreme

kan wel 2 weken in de koelkast, en is idd perfect om in te vriezen hoor.

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

4

Re: bewaren botercreme

En hoe zit het met de botercreme die je van de webshop besteld? Kan die ook ingevroren worden

Groetjes Ellen http://www.merlin.mijnalbums.nl
Geen mens zo stil als eentje die van taart geniet!!!Smakelijk

5

Re: bewaren botercreme

Yep, die vries ik gewoon in, en dan laten ontdooien in de koelkast. Gaat prima! :-)

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"