Onderwerp: Bakken van biscuit
Hallo allemaal
Ik ga dit weekend voor het eerst werken met biscuit, de mix komt van de taartwinkel in Den Bosch. Nu zat ik hier een beetje rond te kijken, en zag ik dat er best veel mis kan gaan!
Nu wil ik dit natuurlijk voorkomen, anders gaat heel mijn moederdag idee verloren.
Ik heb een bak vorm van 15 cm breed en ongeveer 7 cm hoog (rond). In de winkel werd me verteld de helft van het pakje biscuit mix te gebruiken, 250 gram dus. Dat is toch zat voor die vorm?
Verder las ik ook nog veel over in de oven, de temperaturen en zo. Ik had net een schema'tje gekopieerd:
13 min op 150 gr, 13 min op 165gr en 13 min op 175gr
Moet het zo goed gaan?
Ik kocht de spullen heel zelfverzekerd, maar nu ik hier sommige dingen lees.. Ben ik bang dat het gaat mislukken..
Dus graag veel tips voor het maken en bakken van biscuit.
Sorry als er misschien al tig van deze onderwerpen zijn..:$
Groetjes Daniela