Onderwerp: Icing
beetje domme vraag, maar wat is Icing precies, en hoe maak je het?
Alvast bedankt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Icing
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
beetje domme vraag, maar wat is Icing precies, en hoe maak je het?
Alvast bedankt!
eiwit en suikerbakkerspoeder (=fijne poedersuiker)
maar gebruik gepastiruseerd eiwit of eiwit poeder!!!
Bedankt
oh maak het wel lekker dik, zo dik als chocopasta, zodat je het mooi op een cake of taart kan smeren. als je het te dun maakt, loopt het er net zo snel weer van af. en zet de cake/taart niet meer in de koelkast!!
oh maak het wel lekker dik, zo dik als chocopasta, zodat je het mooi op een cake of taart kan smeren. als je het te dun maakt, loopt het er net zo snel weer van af. en zet de cake/taart niet meer in de koelkast!!
Ik zet toch echt mijn taart in de ijskast hoor, anders gaat mijn vulling eraan en dat gaat heel goed, kan geen kwaad!
oh maak het wel lekker dik, zo dik als chocopasta, zodat je het mooi op een cake of taart kan smeren. als je het te dun maakt, loopt het er net zo snel weer van af. en zet de cake/taart niet meer in de koelkast!!
Ik moet zeggen dat ik er niet aan moet denken een hele taart met (royal) icing te bekleden Dat wordt toch keihard dan?
Ik gebruik het alleen om koekjes te decoreren en om accenten op m'n taart aan te brengen. ( Heb me ooit wel eens aan bloemetjes spuiten gewaagd maar dat was geen succes! )
En ik zet inderdaad net als Christol m'n taart altijd in de koelkast, hoor!
Als je royal icing met glycerine meng dan wordt het niet hard en als je het dan op je cake insmeer is het echt lekker en als het te zoet is doen je gewoon en klein beetje citroen zuur bij en je heb dan en lekker icing
Dat ga ik ook een keer proberen! Hoeveel glycerine doe je er ongeveer bij?
Ja dat wil ik ook graag weten dus ik lees even mee
Ik heb geleerd anderhalf theelepeltje op drie eiwitten...
Ik denk dan drie kwart theelepel op 10 gram eiwitpoeder..
Sorry dat het zolang duurde voordat ik antwoord kon geven
Ik gebruik 1 teelepel glycerine op 2 eiwit en dan doe je 500 gram poedersuiker
Dus eerst de eiwit stijf kloppen en dan de poedersuiker toevoegen en dan als laatst de glycerine maar niet te lange kloppen. Als je meer info wil laat het me dan weten *)
Sorry dat het zolang duurde voordat ik antwoord kon geven
Ik gebruik 1 teelepel glycerine op 2 eiwit en dan doe je 500 gram poedersuiker
Dus eerst de eiwit stijf kloppen en dan de poedersuiker toevoegen en dan als laatst de glycerine maar niet te lange kloppen. Als je meer info wil laat het me dan weten *)
Spices heeft helemaal gelijk! de glycerine als laatste en niet te lang meer kloppen. Succes!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Icing
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.