Onderwerp: marsepein en fondant
ik wil zondag een taart gaan maken voor maandag. het is de eerste taart en ik ben heel bang dat het gaat mislukken omdat ik hier ook heel veel lees over mislukkingen....
ik heb marsepein en fondant in huis. wild eeerst alleen met fondant bekleden, maar lees veel over sheuren. kan ik ook het marsepein en fondatnt mixen? heb ik dan midner kans op scheuren bij het bekleden? het is wel al allebei gekleurd dus misschien wordt de kleur dan heel vreemd? en kan ik ook als ik bv bekleed met fondant een versiering erop doen van marsepein of andersom???
oj ik wil gaan vullen met jam en dan afsmeren met botercreme. klopt het dat ik dan gewoon zelf een mix kan maken van boter en poedersuiker? ik wil er wel iets van smaak aan toe voegen anders is het zo zoet. bv met citroensap
alle tips zijn welkom! want ik hoorde van mensen om me heebn dat het vrij gemakkelijk was, maar begin nu toch een beetje te twijfelen.....