1

Onderwerp: Alleen het biscuit invriezen?

Ik wil van het weekend taarten maken/decoreren met een vriendin van mij. Het leek me handig om alvast het bisquit/cake te bakken. Maar om m dan zo lang te bewaren lijkt me niet handig omdat dit dan uitdroogt. Dus wat kan ik dan het beste doen?

Bakken, afkoelen in plastic wikkelen en gewoon buiten de koelkast op kamertemp bewaren

of

Bakken, afkoelen in plastic wikkelen en invriezen

Tel wat je hebt en NIET wat je mist!
http://www.taartvandaphne.webklik.nl

2

Re: Alleen het biscuit invriezen?

het laatste ;)

kijk ook eens op www.brenniescakehouse.nl voor al mijn taarten, workshops en zelf gemaakte mallen welke ook te koop zijn.

3

Re: Alleen het biscuit invriezen?

Het laatste. De taarten zijn zo weer ontdooid als je ze wil gaan gebruiken. Paar uurtjes, meer niet!

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: Alleen het biscuit invriezen?

thanx voor de snelle antwoorden.

Tel wat je hebt en NIET wat je mist!
http://www.taartvandaphne.webklik.nl