Onderwerp: Belangrijke vraag over hoeveel eieren ik nodig heb
Ik maak altijd biswuit deeg voor een ronde vorm van 20 cm :
-100 gram zelf rijzendbakmeel
- 3 eieren
-115 gram basterdsuiker.
Alles gaat perfect en vind de cake is lekker luchtig en gaat goed omhoog.
Nu heb ik een bakvorm van 25 x 25 x 5 cm hoog gekocht via de webshop, toen had ik het dubbele erin gegooid in de vorm van de aantal hierboven genoemde dingen, dit ging ook weer perfect maar nu wil ik toch mijn vierkante cake hoger hebben door meer eieren erin te gooien bv tot 9 eieren maar moet ik dan ook de zelfrijzend bakmeel, suiker verhogen ? Of kan je alleen eieren erbij gooien zonder alles weer te verdubbelen ?
Oh ja ik heb wel gekeken op die site van felicitaartjes.nl maar daar praten ze over bisquitmix ( webshop ) en dat gebruik ik dus niet !!
Groetjes,
Manika
www.taartenvanmanika.nl