Onderwerp: houdbaarheids vraagje...
Hallo allemaal,
Ik heb me gister voor het eerst aan een klein stapeltaartje gewaagd
Het was heel leuk om te maken, maar beetje laat begonnen (20.00 savonds) daar ging gtst. maar goed om een uur of 00.15 was ik pas klaar en tussendoor heb ik mijn taart gevuld met slagroom met bastongekoekjes kruimels en mona citroen taart pudding wel een paar keer uit de koelkast gehad een tijdje. Ik was nogal lang bezig met de taart versieren en al met al is de taart er wel 1,5 uur uit geweest denk ik. Mijn vraag is eigenlijk mag dit wel en bederft de vulling dan niet??? ik neem aan dat het wel normaal is om je taart uit de koelkast te halen als je hem gaat bekleden en versieren?? of bereiden jullie alle figuurtjes al van te voren voor en plakken ze er dan heel snel op??
Ik ben heel benieuwd en hoop dat we deze taart nu nog wel op kunnen eten
Oh ja ik heb de taart in zilverfolie ingepakt ik dacht dat dat wel ok was??
Bedankt alvast!
Groetjes Miriam.