1

Onderwerp: saroma

kan je je taart vullen met saroma pudding. de pudding vond ik altijd erg lekker.

Re: saroma

Hoi,

Ja dat kan heel goed, is een van mijn favoriete smaken, ik mix het altijd met een scheut houdbare melk door de botercr

3

Re: saroma

ik wil de pudding zo gebruiken zonder botercreme. de pudding volgens het pakje. kan dit ook.

4

Re: saroma

Ja hoor, doe ik ook. Gewoon het recept op het pakje volgen. Mijn favoriet: De perziksinaasappel en dan mandarijntjes uit een blikje erbij. :9

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: saroma

Hoi,

Mijn favoriet is: caramelpudding van saroma en bastognekoekjes (verkruimeld) er tussen.

6

Re: saroma

Ik gebruik altijd de aardbeien en dan doe ik de 250 ml slagroom en 250 ml melk erbij ipv alleen melk.. Wordt die iets dikker erg lekker en dan met aarbeienjam als eerste laag.
Wel even in de koelkast zetten

Succes karin

Pluk de dag.... want het kan zomaar anders zijn!

7

Re: saroma

is de pudding zonder bbc en koelkast dik genoeg om te gebruiken?
wilde hem laatst ook gebruiken (banaan met stukjes chocolade in chocoladetaart), maar was bang dat het te dun zou zijn. dus uiteindelijk niet gebruikt.

www.frummelke.tk persoonlijke slinger, kaarten en meer.

8

Re: saroma

Ja hoor, zonder koelkast kan ook. Zou ik 'm wel zo koel mogelijk weg zetten. En niet te lang bewaren natuurlijk omdat er wel melk in zit.

If life gives you lemons, make lemoncurd.