Onderwerp: smelten/zweten door botercreme webshop
Hallo Allemaal,
Wat gebruiken jullie voor het afsmeren van de taart?
Ik gebruik sinds enige tijd botercreme van de webshop en heb naar mijn idee meer last van zweten en smelten...
Volgens een van de forumleden waar ik eventjes mee gechat heb kwam dit van de botercreme en is het beter om 1 op 1 botercreme te gebruiken....ik denk dat ze gelijk heeft, maar ben benieuwd naar jullie vergelijking tussen botercreme webshop en botercreme die je zelf maakt???
Ik vind overigens de botercreme van de webshop veel lekkerder....
Heel graag julie reacties!!
Groetjes JS
mijn taarten staan op http://www.juffrouwsuikerbuik.nl
, die vanaf 11.00 uur gestapeld buiten de koeling had gestaan en om 16.00 uur ging smelten.
Voorheen altijd met de mix gedaan en dat ging een heel aantal taarten goed, tot ik overstapte op mix met roomboter (gebruike voorheen bleuband boter) , toen begon hij opeens te bobbelen en te scheuren en smelten. Daarna dus op advies overgestapt op 1:1, maar bij mij blijft het dus een ramp. En baal er ook verschrikkelijk van!