1

Onderwerp: Glanslaag dmv eiwit?

Ik zat dit weekend De Taarten van Abel te kijken, en die smeerde er als laatste verdund eiwit overheen.
Het zag er wel onwijs mooi glanzend uit, maar ik vroeg me af of dat wel zo goed is.
Ik bedoel, rauwe eiwitten lijkt mij niet zo gezond, en ik weet niet wat het met je marspein doet?

Heeft iemand daar ervaring mee? Of een mening over?
Ik ben namelijk wel op zoek naar zo'n mooie glans, dus als het werkt....

Groetjs, Marjolein

Groetjes, Marjolein
Wil je mijn taartjes bekijken? Klik dan hier!

Re: Glanslaag dmv eiwit?

Deze vraag is al gesteld

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=31757

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

3

Re: Glanslaag dmv eiwit?

Sorry, bedankt voor je reactie!

Groetjes, Marjolein
Wil je mijn taartjes bekijken? Klik dan hier!

4

Re: Glanslaag dmv eiwit?

Bij de eerste workshop die ik deed werd dat ook zo geleerd en het was op zich wel handig....alles wat je erop legt zit vast ook. Echt mooi ......hmmmm kwestie van smaakt denk ik, niet helemaal de mijne maar dat hoeft ook niet he hahhaha

Eiwit trouwens niet op fondant gebruiken werd daar gezegd want dan smelt het, dan moet je een tylose mengsel gebruiken

Lieve taartgroetjes van Annemieke!!!
http://www.mijnalbum.nl/Album=ITO7BKL3