1

Onderwerp: Koekjesvullingen

Ik zie dat de koekjesvullingen (bokkepootjes-bastogne-kletskoppen) steeds met slagroom gemaakt worden. Kun je hier ook iets anders voor nemen? Wil het eigenlijk zo maken dat het niet in de koelkast hoeft.

Groetjes Janny

Re: Koekjesvullingen

botercreme kan ook heel goed hoor!

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Koekjesvullingen

Is dat ook lekker? Heb het allebei nog nooit gedaan dus zou het nog niet weten.

Groetjes Janny

Re: Koekjesvullingen

ja hoor ik vind van wel! Anders probeer je het eerst met een klein beetje, kijken of je het wat vind.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: Koekjesvullingen

Heb een tijd geleden een mini-springvorm bij de Hema gekocht. Misschien moet ik het daar eens mee proberen. Kan ik ook gelijk oefenen met bekleden.

Groetjes Janny

Re: Koekjesvullingen

ja precies!

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

7

Re: Koekjesvullingen

Ook met botercr

8

Re: Koekjesvullingen

Zou de bokenpootjes niet door de creme mixen. Bij mij werd het een soppig zooitje en ik vond het zo niet lekker.

Maar op de creme strooien, wat grotere stukken... dat vond ik laatst el weer heel lekker! Dan hou je de "crunch" van de pootjes.

9

Re: Koekjesvullingen

ik doe bokkenpootjes ook de botercreme heen. Ik strooi het inderdaad er door heen en dan heb je een lekkere stevige knapperige vulling!