Onderwerp: Wie kan helpen?
Hallo !
Ik heb jullie hulp nodig.
Ik heb een lekkere pompoencake recept ontdekt"met engels talig.
Wie kan mij vertalen, en met grams en ml etc de hoeveelheid en bakktemperatuur "overrekenen"?
Hartelijk dank!!!!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wie kan helpen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo !
Ik heb jullie hulp nodig.
Ik heb een lekkere pompoencake recept ontdekt"met engels talig.
Wie kan mij vertalen, en met grams en ml etc de hoeveelheid en bakktemperatuur "overrekenen"?
Hartelijk dank!!!!
hallo
baktemperatuur is omgerekend 177 graden Celsius.
de hoeveelheden van cups kun je beter een cup setje voor gebruiken ik heb deze toen gekocht bij de ah ( handig met zulke recepten) aangezien je volume en gewicht altijd anders is.
1 ounche ( oz) is 28,35 gram ong.
FOR CAKE:
2 and ¼ cups flour meel
2 tsp. baking powder bakpoeder
1 tsp. baking soda geen idee wat dit is op zijn nederlands volgens mij hetzelfde
2 tsp. cinnamon kaneel
1 tsp. ground allspice gemalen piment
¾ tsp. nutmeg nootmuskaat
½ tsp. ground ginger gember
¼ tsp. ground cloves kruidnagel
½ tsp. salt zout
1 and ⅓ cups canned pumpkin
¾ cup buttermilk karnemelk
1 tsp. vanilla vanille
1 cup unsalted butter, room temperature boter
1 cup granulated Sugar kristal suiker
¼ cup brown Sugar bruine suiker
3 eggs (I use extra-large) ei
FOR FROSTING:
¾ cup unsalted butter, room temperature ongezouten boter
8 oz. cream cheese, room temperature cream cheese (roomkaas)
¾ tsp. vanilla
½ tsp. cinnamon kaneel
3 cups powdered Sugar poedersuiker
1 Tbsp. milk melk
hoop dat je er iets aan hebt
succes laat je weten of het is gelukt
hallo
baktemperatuur is omgerekend 177 graden Celsius.
de hoeveelheden van cups kun je beter een cup setje voor gebruiken ik heb deze toen gekocht bij de ah ( handig met zulke recepten) aangezien je volume en gewicht altijd anders is.
1 ounche ( oz) is 28,35 gram ong.FOR CAKE:
2 and ¼ cups flour meel
2 tsp. baking powder bakpoeder
1 tsp. baking soda geen idee wat dit is op zijn nederlands volgens mij hetzelfde
2 tsp. cinnamon kaneel
1 tsp. ground allspice gemalen piment
¾ tsp. nutmeg nootmuskaat
½ tsp. ground ginger gember
¼ tsp. ground cloves kruidnagel
½ tsp. salt zout
1 and ⅓ cups canned pumpkin
¾ cup buttermilk karnemelk
1 tsp. vanilla vanille
1 cup unsalted butter, room temperature boter
1 cup granulated Sugar kristal suiker
¼ cup brown Sugar bruine suiker
3 eggs (I use extra-large) ei
FOR FROSTING:
¾ cup unsalted butter, room temperature ongezouten boter
8 oz. cream cheese, room temperature cream cheese (roomkaas)
¾ tsp. vanilla
½ tsp. cinnamon kaneel
3 cups powdered Sugar poedersuiker
1 Tbsp. milk melkhoop dat je er iets aan hebt
succes laat je weten of het is gelukt
HARTELIJK dank!!!!! Groetjes!
Baking soda is natriumbicarbonaat, oa te koop bij drogist, het wordt geloof ik ook wel maagzout of zuiveringszout genoemd
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wie kan helpen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.