Onderwerp: Help!
Hallo Allemaal,
Ik ben een taart aan het maken voor een hele belangrijke dag morgen.
Nu heb ik de vulling precies gemaakt zoals hij op internet stond maar de vulling blijft vochtig en het lijkt hoe langer ik klop hoe meer klonten ik krijg..
Ik heb dit recept gebruikt:
50g mascarpone
30g poedersuiker
ong. 250g verse, rijpe aardbeien
150ml slagroom
1/2tl vanille essence
evt. 1 zakje slagroomversteviger (Klopfix)
Mix de slagroom stijf en schep deze (hou een beetje over ter garnering) bij de mascarpone in een andere kom. Voeg hier nu de vanille essence en de poedersuiker aan toe. Pureer ongeveer 10 aardbeien (zorg weer dat je nog enkele overhoudt ter garnering). Voeg ook de aardbeipuree toe en mix alles. Laat de taartvorm volledig afkoelen en vul deze met het mascarpone mengsel. Garneer met slagroom en aardbeien.
Ik hoop dat iemand mij tips kan geven.
Groetjes!