1

Onderwerp: Taart met banketbakkersroom

Ik ga dit weekend een verjaardagstaart maken. De wens van de jarige is een koi-taart (hij is verslaafd aan zijn vijver en koi-vissen) met banketbakkersroom.
We gaan volgende week eerst op vakantie en komen de dag voor zijn verjaardag pas terug. Ik wou de taart gaan invriezen, lijkt me dat dat wel kan.

Maar moet je nu de hele taart ook (net als botercreme) besmeren voordat je de marsepein eroverheen legt? Of gebruik je daar wat anders voor?:think:

En heeft iemand een how-to om die ontzettend leuke vissen te maken zoals Wendy bijvoorbeeld dat doet? Ze zijn zooooo leuk!

Overige tips ook altijd welkom natuurlijk! :D

Smakelijke groetjes!
Mirjam

Re: Taart met banketbakkersroom

Hai

je kunt de gevulde taart invriezen hoor!

Dan laten ontdooien en insmeren met botercreme of jam , maar niet met banketbakkersroom, dan kan je fondant/marsepein gaan smelten.

Groetjes, Mireille

LET'S MAKE CAKES, NOT WAR!
http://www.mijnalbum.nl/Album=K4HUVYIU

3

Re: Taart met banketbakkersroom

koekenbakker schreef:

Hai

je kunt de gevulde taart invriezen hoor!

Dan laten ontdooien en insmeren met botercreme of jam , maar niet met banketbakkersroom, dan kan je fondant/marsepein gaan smelten.

Groetjes, Mireille

Ik wou de hele taart afmaken en dan pas invriezen. Kan ik dan zowiezo niet onder de marsepein banketbakkersroom gebruiken?

Smakelijke groetjes!
Mirjam

4

Re: Taart met banketbakkersroom

Je kan je taart compleet invriezen. Maar je moet om af te smeren echt geen bbr gebruiken! Dat gaat echt fout!!!! Afsmeren doe je met [url=http://www.deleukstetaarten.nl/index.php?Recepten:Decoreren:Botercr%26egrave%3Bme]deze botercr

5

Re: Taart met banketbakkersroom

Maar goed dat ik het eventjes eerst gecheckt heb! :D

Dank jullie wel!

Botercreme..... CHECK! :thumb:

Smakelijke groetjes!
Mirjam

6

Re: Taart met banketbakkersroom

Als je een restje bbr over hebt kan je daar dan weer wel botercr

Groetjes, Pauline