Onderwerp: Kun je ganache als toplaag invriezen?
Spoedje!
Voor mijn taartenactie aanstaande vrijdag t.b.v. A Sister's Hope bak ik vandaag de take away brownies. Ze gaan in aluminium folie bakjes met deksel, zodat men de bakjes voor 4 personen makkelijk kan meenemen. Dit jaar wil ik als toplaag een glazuur maken van slagroom met chocolade.
Kan ik dat veilig invriezen en donderdagavond buiten de koelkast weer laten ontdooien zonder dat er rare dingen mee gebeuren?
Ken je nog mensen (omgeving Sint Pancras) die graag voor een goed doel bakken dan zijn ze met een appeltaart, chocoladetaart, worteltaart, monchoutaart of cupcakes van harte welkom aan onze kraam in de Kastanjelaan (na 13.00 uur). De volledige opbrengst komt ten goede aan borstkankeronderzoek in Nederland.
groetjes, Monique
dus bak eens voor A Sister's Hope t.b.v. borstkankeronderzoek.
. Condens kan dan geen kant op. Kun je ze niet gewoon in een kartonnen doos laten ontdooien in de koeling en daarna in die aluminium bakjes doen?
Respect voor iedereen die vaker grote partijen produceert.