Onderwerp: the mat vs tafelzeil
ik weet dat er al meerdere topics zijn geweest over dit onderwerp, maar mij is toch nog niet duidelijk of the mat nou zoveel beter werkt dan transparant tafelzeil (even afgezien van de discussie over voedselveiligheid). ik werk al een tijd met transparant tafelzeil en in het begin ging het prima, maar de laatste tijd heb ik steeds vaker dat mijn marsepeinen lap bij het op de taart leggen, al snel aan de zijkanten zelf van het tafelzeil loslaat. dus dan heb ik te weinig tijd om de lap nog goed in het midden te leggen als dat nodig is. herkennen jullie dat probleem en is dat bij the mat niet? ik heb wel wat filmpjes gezien met the mat en het fondant bleef echt goed plakken, maar is dat ook met marsepein het geval? en moet je de mat dan wel of niet insmeren met crisco (doe ik nu niet)?
twijfel nu toch over het kopen van the mat maar vraag me af of het wel de investering waard is ten opzichte van het tafelzeil.
bedankt voor je hulp!