Bedankt voor jullie lieve reactie's!
Caroline:
de karamel creme is gewone 1:1botercreme, heel goed gemixt zodat hij lekker romig wordt,
en dan een paar goede lepels bebogeen (is broodbeleg) erdoor mixen op het laatst.
(even proeven hoeveel, is natuurlijk erg afhankelijk van de hoeveelheid bc)
Het is overigens niet mijn eigen idee, ik heb het weer van Tamataartje!
Danny:
de lijnen zijn idd aardig strak, maar als ik heeel eerlijk ben, niet 100% hoor.
Met het plaatsen van de lijnen ben ik aan de voorkant begonnen.
Alleen al gelijke stroken fondant snijden, overal even breed, bleek veel lastiger dan gedacht.
Je fondant schuift en rekt mee tijdens het snijden, dus dat viel al tegen.
Het hielp wel om de fondant na het uitrollen even te laten liggen voor het snijden,
zodat het al wat droogt en dus wat minder soepel is en hierdoor minder mee schuift.
Dan nog de stroken er recht op plakken... ik heb het vanuit de losse hand gedaan.
'gewoon' kijken of er tussen de roze lijnen een gelijke strook groen zit...
(maar dat ging weer niet 100% op doordat de roze lijnen niet altijd 100% even breed waren)
Al met al valt het heel erg mee hoor met de afwijkingen,
maar gezien ik een perfectionist ben ga ik toch eens kijken of ik hier niet wat oplossingen voor kan bedenken.
Ik wil het nl wel 100% strak en recht kunnen!
website: One of a Cake! of
www.facebook.com/OneOfaCakeook voor prints op ouwel & frosty!