Onderwerp: eerste keer petit fours
Zoals de titel al zegt min eerste keer petit fours
Tips en tricks zijn meer dan welkom, want makkelijk ging het niet.
bedankt voor het kijken en een reactie is altijd leuk!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » eerste keer petit fours
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Zoals de titel al zegt min eerste keer petit fours
Tips en tricks zijn meer dan welkom, want makkelijk ging het niet.
bedankt voor het kijken en een reactie is altijd leuk!
Ziet er heel fleurig uit
Dank je wel!
Geen tips, ik weet hoeveen werk het is en ik vond het een lastig klusje, dus alle lof!
Marjolein
mooi fleurig geheel hoor
je zou ze nog wat verder kunnen versieren met bv een bloemetje, vlindertje, strikje oid bovenop
maar vind ze al hartstikke mooi gelukt!
Dank jullie wel.
@suus2905: dat ga ik de volgende keer inderdaad proberen. Bedankt voor de tip.
Zien er vrolijk uit. Ik heb geen tips voor je, wil ze zelf ook graag een keer maken.
Misschien een goed scherp (natgemaakt) mes om ze door te snijden?
Ook ik heb geen tips...heb ze nog nooit gemaakt maar ze zien er heel mooi uit!!
Zien er vrolijk uit.
Ik heb geen tips voor je, wil ze zelf ook graag een keer maken.
Misschien een goed scherp (natgemaakt) mes om ze door te snijden?
Dank je wel.
Maar gaat de fondant dan niet smelten als je het mes nat maakt?
Mijn mes was iid niet scherp genoeg.
Nee, gewoon een beetje vochtig om wat makkelijker erdoorheen te komen. Daar smelt het niet meteen van. Desnoods dep je eventueel vocht weg met een beetje keukenpapier.
Ik snij ze altijd bevroren, dan een versiering er op en in een papiertje zetten.
Verder laten ontdooien in een doosje.
Ziet er goed uit! Ik ga me er binnenkort ook aan wagen.
@karla: thx voor de tip. Die zal ik eens proberen
Ik snij ze altijd bevroren, dan een versiering er op en in een papiertje zetten.
Verder laten ontdooien in een doosje.
Zet jij hem dan in de diepvries als de fondant er al over heen zit?
Ik heb hem nu in de diepvries gezet voordat de fondat erover heen ging omdat ik anders bang was dat de vulling eruit zou lopen op het moment dat ik de banen ging snijden.
Ik vul een vierkante taart, snij hem dan in repen, daar die ik fondant of marsepein over en zet ze dan in de vriezer.
Wanneer ik ze nodig heb haal ik ze er de vorige avond eruit, doe de versiering erop en dan kunnen ze verder ontdooien.
Ik vul een vierkante taart, snij hem dan in repen, daar die ik fondant of marsepein over en zet ze dan in de vriezer.
Wanneer ik ze nodig heb haal ik ze er de vorige avond eruit, doe de versiering erop en dan kunnen ze verder ontdooien.
Loopt dan niet je vulling er aan de zijkant uit als je hem in banen snijd?
Nee hoor, ik vul meestal met 2 dunne laagjes en dan loopt het er echt niet uit.
Gebruik wel een echt scherp mes zodat je niet zo hoeft te duwen.
ok super bedankt voor de tips! Ga ik het de volgende keer zo proberen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » eerste keer petit fours
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.