Onderwerp: Gluten- en suikervrije muffins met amandelmeel en fruit
Ken je dat. Sommige ingrediënten koop je maar je bent er zo zuinig op, het is net een schat die je bewaard. Je bewaard het en bewaard het en dan is het ineens bijna verlopen. Deze schat moet snel verwerkt worden anders vindt het straks een plekje in de vuilnisbak.
Zo heb ik nog amandelpoeder in huis. Heel blij en zuinig ben ik ermee. Zo zuinig dat ik het bijna weg moet doen want anders is de zak té zwaar verlopen.
Het is september en in mijn tuin heb ik maar 1 bramenstruik maar er komen kilo's bramen vanaf. De laatste bramen zijn geoogst, de struik grotendeels gesnoeid.
In de glutenvrije keuken wordt tarwebloem vaak vervangen door amandelmeel. Het is een beetje een prijzige plaatsvervanger, maar het zorgt voor een nieuwe smaak ervaring en geeft personen die geen gluten mogen of willen eten toch de mogelijkheid wat lekkers te bakken.
Verder lezen, hoe zijn deze glutenvrije muffins gemaakt? Klik hier
www.carolabaktzoethoudertjes.nl