Onderwerp: Stevige botercreme??
Hoe krijgen jullie de botercreme voor op een Cupcake stevig?
Ik heb er jam doorheen gedaan en toen nog 1 tot 1,5 uur oplaten stijven in de koelkast, maar na het spuiten zakte het toch vrij snel weer in.
Ik heb suikerbakkerspoeder en roomboter gebruikt en er dus jam doorheen gedaan en 1 zakje vanillestokje.
Wie kan mij helpen??
. Dat is waarschijnlijk het probleem. De jam is veel te nat. Ik heb ook eens vlaaivulling door de bc (mix) gedaan omdat ik geen patidess meer had. Was geen succes... Je had dus beter patidess kunnen gebruiken, of, wat ik wel eens lees saroma (zelf nog nooit gedaan). Ik begrijp ook dat je de 1:1 hebt gebruikt? Meestal wordt deze alleen als afsmeer-bc gebruikt. Niet echt om te vullen/spuiten. Al vind mijn buurvrouw deze juist wel lekkerder dan de mix..
. Ik zou denken dat door de suiker de toef wel stevig is. Zelf ben ik trouwens niet echt dol op de MBC, maar deze is wel stevig en mooi van structuur om toeven mee te spuiten