Als je zoekt op biscuit en hoog, of hoe hoog, vind je telkens dezelfde antwoorden:
- Alle ingredienten op kamer temperatuur.
eieren in een bakje warm water zetten als ze uit de koelkast komen
- Zeker 10 minuten mixen met een handmixer, maar misschien nog wel langer, ligt aan hoe groot je taart wordt, bij 25 cm wel een kwartier en daarna nog een paar minuten op een lage stand na-mixen zodat de lucht in het beslag blijft.
- Meer mix gebruiken dan op de verpakking aangegeven staat deed het bij mij heel goed
ik gebruik nu de verhoudingen in het boek van Wendy, volgens mij is dat ook hetzelfde als hier op de site. Maar zeker meer dan achter op het pak staat.
Een keukenmachine zorgt voor meer lucht in het beslag, sinds ik m'n mooie maar dure kitchenaid heb gekregen voor m'n verjaardag rijzen mijn bescuits soms letterlijk de pan uit. ook weer niet de bedoeling.
maar goedkoper zijn ze d'r ook hoor
en gewoon door oefenen
doe ik ook.
Succes!
pffft ben helemaal uitgebakken