Onderwerp: Eerste opdracht, kan dit zo?
Voor een collega, haar zoontje wordt 5, ik ga voor het eerst een taart maken voor mensen die ik niet ken.
Hij moet woensdagmiddag opgegeten worden en ze komen hem dinsdagmiddag ophalen voor 25 personen. Mijn taarten zijn eigenlijk altijd voor eigen gebruik geweest, in de familie, dus vind het best spannend. En ik gebruik eigenlijk standaard half slagroom/ half mascrpone met aardbeitjes, maar dat moet in de koelkast, ik vind dat een beetje eng als ik lang moet versieren en ze hem nog 24 uur bewaren...?
Ik was het volgende van plan, kan iemand zeggen of het beter/anders kan?
Cars taart:
Vierkante ondertaart van 23 cm gevuld met jam en banketbakkersroom met vruchtjes ( kunnen aardbeien of gaan die lekken?)
Bakpan auto wordt lightyear macqueen, vullen met jam en afgesmeerd met botercreme er bovenop. (Goed excuus om er een te kopen)
Zondag bakken, zondag s'avonds de auto klussen, maandag avond of dinsdag ochtend de ondertaart versieren. Hoefttie niet ingevroren(?)
Moet ik die auto ondersteunen met dowels? Lijkt me wel he..
Is dit genoeg voor 10 volwassenen en 15 kids?
Alvast bedankt! En ik laat het resultaat wel ffe zien!
Reken 30 euro... Is dat te veel?
Groetjes Annemiek