Onderwerp: 1:1 Botercreme tips!
Hoi allemaal,
Graag wil ik mijn ervaring delen voor een lekkere 1:1 botercreme om mee af te smeren. Uiteindelijk heb ik ook onwijs veel tips van jullie gehad. Hoop dat jullie er iets aan hebben.
250 gr. roomboter zonder zout
250 gr. suikerbakkerspoeder van Funcakes
Eerst doe je de roomboter zo'n 20 sec. in de magnetron. Dan smelt hij een beetje. Mixen tot het romig wit wordt. Daarna voeg je stuk bij stuk een deel suikerbakkerspoeder toe (die gezeefd is). Dit ongeveer 10 minuten mixen. Je proeft dan bijna geen poedersuiker in de botercreme en zeker niet als je de taart gaat eten 
Suikerbakkerspoeder werkt beter dan de gewone poedersuiker.
is dit niet dezelfde bc (1:1) als die links bij de recepten staat? Behalve dan het kleine verschil dat je suikerbakkerspoeder ipv poedersuiker gebruikt...
ik durfde het niet te zeggen, maar dit is de gewone afsmeerbotercreme die 'wij' al jaren gebruiken