1

Onderwerp: Biscuit kloppen in KA

op welke stand doen jullie dt

10 minuten op stand 10?

2

Re: Biscuit kloppen in KA

Als je een biscuitmix gebruikt, staat vaak op de zak vermeld hoe je dit zo luchtig mogelijk kunt mixen. Als je de gebruiksaanwijzing volgt, kom je een heel eind!

Bij de funcakemix die ik gebruik, staat bijvoorbeeld beschreven dat je de mix eerst 8 minuten op de hoogste stand mixt en dan 2 minuten op de laagste stand. Dit werkt perfect.

3

Re: Biscuit kloppen in KA

Ik doe altijd 10 en dan minstens 10 min. 30 cm doe ik 15 min. Gaat bij mij altijd goed. Succes!

heerlijke taartgroetjes van Brenda

4

Re: Biscuit kloppen in KA

Altijd op stand 10 en minimaal 10 min!

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

5

Re: Biscuit kloppen in KA

Stand 8 met de ballonklopper en10 minuten

6

Re: Biscuit kloppen in KA

Zo hard als het kan 10 minuten en dan nog 2 minuten op standje 2 of 3

een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

7

Re: Biscuit kloppen in KA

djehr schreef:

Stand 8 met de ballonklopper en10 minuten


waarom doe jij het niet voluit?
gewoon nieuwsgierig hoor

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

8

Re: Biscuit kloppen in KA

Wat ik trouwens belangrijker vind dan voluit te kloppen is de tip die ik hier op het forum vond: warm je eieren wat op in een bakje warm water voor je ze gebruikt. Dat scheelde hier echt enorm!

een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

9

Re: Biscuit kloppen in KA

Siena schreef:
djehr schreef:

Stand 8 met de ballonklopper en10 minuten


waarom doe jij het niet voluit?
gewoon nieuwsgierig hoor

Omdat dat meer herrie maakt en het op stand 8 ook goed gaat  :D

Re: Biscuit kloppen in KA

Even een ander vraagje aan de experts : hoeveel eieren en mix past er maximaal in de kitchenaid zonder dat het helemaal over het kapje boven de klopper komt?

I never met a calorie I didn't like....