Onderwerp: Ganache
Ik heb ganache gemaakt van pure chocolade. 1:1 verhouding. Nu vind ik hem erg machtig, is er ook een ganache die niet zo machtig is?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb ganache gemaakt van pure chocolade. 1:1 verhouding. Nu vind ik hem erg machtig, is er ook een ganache die niet zo machtig is?
Chocolade en slagroom kan alleen maar machtig worden. Vind zelf de witte chocolade met minst machtig, verhouding is dan 1 deel slagroom en 3 delen witte choco. Wordt trouwens ook wat minder machtig als je er een lichte of fruitige vulling bij doet.
Ganach is idd machtig, maar als je het laat afkoelen en je klopt het luchtig op, wordt het al minder machtig.
Kleine stukjes taart snijden
Kleine stukjes taart snijden
Ja idd haha. Had een klein boltaartje gemaakt voor de smaak. Maar grote taart smaakt anders en had anderen ook laten proeven en die vonden het niet te machtig....tja smaken verschillen he
Ik vind het ook te machtig ook opgeklopt en gebruik de 1:1 alleen voor afsmeren.
Voor vullen gebruik ik de helft van de chocolade.
Ik vind het ook te machtig ook opgeklopt en gebruik de 1:1 alleen voor afsmeren.
Voor vullen gebruik ik de helft van de chocolade.
Ja dat dacht ik ook al "de helft van de chocolade" zal het morgen ff proberen, alhoewel meerdere mensen hebben geproefd en de meerderheid vond het niet te machtig
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.