Met (royal) icing kun je bloemetjes, vlinders, beestjes, lijntjes, patronen en nog veeeel meer spuiten. Ook kun je er andere technieken mee doen, in het boek van Peggy Porchen (hoe versier ik een lekker koekje) staat een soort brushtechniek uitgelegd (kan ff niet op het juiste woord komen en heb het boek nu niet hier liggen).
Als je op wilton.com kijkt, zie je allerlei voorbeelden. En ook weer: in PP's boek staat hoe je vlinders moet spuiten, bloemetjes kunt maken etc.
Bij onze eigen howto's --> Projecten staat een moederdagtaart met dropflowers, en ook kun je op filmpjes bij cake.nl kijken hoe je schelprandjes en roosjes (daar zou ik dan weer niet als eerste mee beginnen ) kunt maken.
Je kunt de bloemetjes perfect vooraf maken, als ze opgedroogd/uitgehard zijn zijn ze nog heeeeeeeeeel lang houdbaar!
Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag