Onderwerp: Droge taart door vulling?
Hoi allemaal,
Ik maak al lange tijd taarten en gebruik vullingen zoals botercreme, jam en banketbakkersroom. Sinds kort smelt ik ook chocolade door de botercreme heen en vul beide lagen ermee. De ervaringen van mijn klanten zijn erg positief. Tot ik het van het weekend voor mezelf ging maken. En heb dit bij 2 taarten gehad.
Maar de taart leek mij een beetje droog, vooral de biscuit. Ik maak altijd gebruik van de funcakes biscuit. Mijn biscuits zijn altijd luchtig en niet droog. Ik trempeer ze nooit omdat ik dat niet lekker vindt.
Kan het door de vulling komen? Alsof de vulling al het vocht opneemt van de bescuit.
Ik gebruik het recept van de site, maar smelt wel iets meer chocola dan 75 gr. per 200 gr. mix. Kan dat de reden zijn? Want anders heb je niet zo'n sterke chocolade smaak.
Hoop dat iemand mij kan helpen.
Gr.
Sunayda