Onderwerp: ik geef het op!!!(mbc)
swiss merengue botercreme kon ik al niet maken. ik bedoel maar, hoe krijg je nou suiker opgekost in eiwit?? italian dan. na 2 pogingen werdde itailan merengue echt super lekker. 1ste keer boter er iets te vroeg door gedaan. kan gebeuren. vandaag de merengue supergoed af laten koelen. echt alles goed gedaan. en iedereen zegt altijd dat je gewoon door moet mixen als het niet goed lijkt te gaan. nou.... na 3 kwartier werd het van bijna vloeibaar met klontjes ineens een soort boterachtige structuur. dacht nog dat het nu eindelijk goed ging komen. even later begon het dan te lijken op 1:1 botercreme. en een half uur later was het dat nog steeds. en toen was ik er dus klaar mee. Smaakje erdoor en ik ga ermee afsmeren. zonde van de eiwitten, de electra, mijn tijd en moeite. De volgende keer maak ik gewoon weer 1:1 en voor vullen dus maar heel wat anders.... grmbl... stomme mbc....