Onderwerp: eiersalade/ voor na het bakken en bij de verdiende borrel
1 doos eieren
1 bakje champignons
plak ham van 1 cm dik (blik ham mag ook maar hoeft er niet helemaal in)
mayonaise 4 a 5 eetlepels
mosterd 1 a 2 eetlepels
Je kookt de eieren hard (5 min). Ondertussen fruit je de in plakjes gesneden champignons in olie (of boter) paar min, zodat het vocht verdampt is en een beetje bruin zijn gebakken. Je pelt je hardgekookte eieren en snijdt ze in plakjes. Je snijdt de ham in kleine blokjes en voeg je bij de eieren. Je doet er de mayonaise en de mosterd en de champignons bij en hussemusse maar. Even proeven, vind je dat er nog wat mayo bij moet of mosterd dan doe je dat gewoon.
Dit was ff wat anders dan taart, maar heerlijk voor bij de borrel op stokbrood of toastje en erg simpel om te maken.
https://www.facebook.com/mariannesgebaksels