Esther68 schreef:Je hebt deze mix een uur laten staan, toen met de boter gemixt, en daarna de pasta erdoorheen gemixt? Neem ik aan tenminste....
Je had ook nog 100 gram mix bij het water/mix mengsel kunnen doen
. Heb kje wel te veel creme, maar kun je invriezen.
Afsmeren doe ik niet met de mix omdat ik bang ben dat mijn taart gaat smelten (omdat er dus water in zit), maar hier zijn de meningen over verdeeld en vele, vele topics over 
Ik smeer ook nooit af met de mix, maar heb het laatst uit luiheid toch gedaan met een taartje voor onszelf. Nou dat dus nooit meer. Het ging niet smelten, maar het taartje was gewoon veel minder strak en stevig en leek ook wat in te zakken (vulling kwam "naar buiten").
Maar even on topic, als vulling zou ik het wel gebruiken denk ik, maar om af te smeren met zoveel water er in dus niet. Dijkjes doe ik normaal ook met 1:1 crème, dus weet niet of dat zou gaan....
Denk niet dat je alsnog wat mix toe kan voegen.