Onderwerp: combi...vies!
Ik heb een taart van moscovisch deeg gemaakt. Het deeg maken ging (naar mijn idee) best goed, de eiwitten mooi stevig schuimig gemixt en alles netjes afgewogen. In het recept stond vervolgens dat je op het eiwitmengsel alle andere ingredienten moest leggen en dan voorzichtig moest roeren. Dit heb ik ook gedaan, maar toen kwamen er klonten in van de boter en bloem. Heb toen iets harder geroerd, maar er zaten nog steeds klontjes in. Het bakblik met boter en bloem ingevet. Toen die klaar was en afgekoeld, 1 keer doorgesneden en monchou overgesmeerd. Kersen op siroop ingedikt en ook erover gedaan. Ik dacht dat dit wel een redelijke combinatie was, maar *&^%#$^ wat smaakt dat ding goor. Misschien had ik door de monchou nog slagroom moeten doen? Iemand een idee? Straks maak ik alleen nog maar mislukte taarten, die vullingen willen nooit zo bij mij..:(
Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes, and... having fun!