1

Onderwerp: Vraag over Zwitserse room

Hallo,

Ik ben van plan om komende zaterdag een taart voor m'n zoontje (wordt 1 jaar) te bakken. Het wordt m'n 2e taart. Nu wil ik voor de verandering Zwitserse room als vulling. Ik heb het recept hier op het forum al gelezen, maar heb nog een vraag. Moet je tijdens het opkloppen van de slagroom ook suiker in doen, zoals op de verpakking staat aangegeven. Of is de zoetigheid van de banketbakkersroom (van funcakes) die je later gaat mengen met de slagroom voldoende?

Alvast bedankt!

2

Re: Vraag over Zwitserse room

Ik doe er nooit extra suiker bij, vind zoals je zegt het zoet van de bbr al genoeg :Y

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: Vraag over Zwitserse room

Oké, dan voeg ik geen suiker toe. Dank je wel Adrienne!

4

Re: Vraag over Zwitserse room

doe er soms nog wel een beetje vanille door!