Onderwerp: hulp bij planning mousse maken
zoals de titel al zegt zou ik graag hulp krijgen bij het maken van mousse.
Ik zou eigenlijk dit weekend voor familie een boel lepelgebakjes maken en dan heb ik tijd genoeg, maar nu is ie verschoven naar volgend weekend en dan heb ik minder tijd.
Het is voor zaterdag middag en dan heb ik vrijdag ochtend een klein beetje tijd en voor die tijd niet meer.
Nu is mijn vraag hoe lang van te voren kan ik dingen maken.
Het gaat om het volgende.
aarbeien mousse: aarbeienpuree met gelatine en opgeklopte slagroom
chocolade mousse: uit een pakje aangemaakt met melk
bananen kloppudding met slagroom ipv melk
caramel mousse: zelfgemaakte caramel met slagroom (slagroom wordt dan verhit)
Ik weet dat alles met slagroom niet lang houdbaar is, maar kan ik bijvoorbeeld de slagroom met caramel wel al eerder maken?
Het liefst zou ik alles al donderavond maken en dan zaterdag net voor dat ze het komen halen de opmaak doen.
Wie kan mij helpen?