Onderwerp: Mislukte amandelvulling
Ik wilde vandaag voor het eerst een taart maken met vulling en bekleden. Normaal gesproken heb ik geen moeite met bakken dus ik ging er niet vanuit dat dit heel erg fout kon gaan. Maar dat gebeurde dus wel helaas. Ik heb het recept voor de amandelvulling van de website gebruikt. Zodra ik de slagroom en de melkpap bij elkaar deed werd het een heel dun mengsel. Ik hoopte dat het nog zou opstijven in de koelkast, maar dat gebeurde niet. Toen dacht ik dat het misschien gewoon zo hoorde, beetje naïef natuurlijk, want dat gaat nooit goed als je de taart gaat aansnijden. De vulling druipte door de dijk van botercreme heen en de onderkant van de taart werd ook al vochtig. Hij staat nu in de vriezer in de hoop dat het nog op een of andere manier goed komt, maar ik ben bang van niet.
Weet iemand wat er fout gegaan kan zijn? En of er nog een kans is dat het goedkomt in de vriezer? Anders kan ik hem net zo goed meteen weggooien?
Today is a gift, that's why they call it the present