ik heb hier het recept voor jullie wat ik in de bakkerij gebruikte
het staat nog steeds niet bij de recepten terwijl deze echt veel simpeler is om te maken
komt ie
Voor de lekkerste chipolata vulling:
benodigheden;
pakje geleroom poeder (dr oetker)
bigarreaux
bitterkoekjes
cocktail fruit
rozijnen
rum extract
slagroom
400 gr geleroom
10 bigareaux
8 bitterkoekjes
klein blikje cocktail fruit(zonder sap)
rum naar smaak
250 gr slagroom (net niet stijf geklopt)
eventueel rozijntjes(als je dat lekker vind)
Je kan de rozijntjes wassen in heet water de rum er bij doen en een nacht laten staan in de koelkast, ook is de vulling roze van kleur dit kan met een klein beetje rode kleurstof.
maak de room zoals op verpakking staat in een schaal.
hak de bigareaux, bitterkoekjes en cocktail fruit in stukjes.
klop de slagroom bijna stijf.
roer de gehakte ingredeenten door de room.
en de rum ook
voeg de slagroom toe en schep dit er door.
en klaar jummmmmmm
je kan er gilatiene door doen 1 blaadje is genoeg voor deze hoeveelheid.
ik hoop dat jullie er wat aan hebben
smul ze

geld maakt niet gelukkig, maar ik ben niet teberoerd om het nog een kans te geven