Onderwerp: Verplaatsen van je taart
Hallo allemaal,
Ik ben Jolanda en sinds kort helemaal into de taarten..
Pas mn eerste taart gemaakt zelf met tips van het forum en youtube bekeken.. Moet nog wat workshops gaan volgen..
Ik heb even een paar (beginners) vraagjes..
* Is een vulling van Lemon Curd en een laag aardbeien jam lekker? Of beter afsmeren met combi lemon curd en botercreme? (ik gebruik mix)
* Ik had mn taart gebakken en onderste boven op een rooster gelegd om af te koelen.. toen had ik toch dat het een beetje aan het rooster bleef plakken.. Is het handig om het rooster in te smeren met wat vet of hebben jullie andere tip.
* Ik heb het voor elkaar gekregen om de taart twee keer door te snijden en te vullen en toen ik heb bekleed had met marsepein wilde ik de taart verplaatsen maar dan is de bekleding beschadigd.. hoe doen jullie dat netjes en/of op welke ondergrond?? Ik had het uiteindelijk op een groot bord gezet en toen maar met bord en al in de vriezer Iemand tips?