1

Onderwerp: bavaroise mix en slagroom....

Een vraag, die ik niet vind, maar misschien kijk ik erover heen..

Als ik de slagroom om de bavaroise mix aan te maken van te voren zou koken (net als bij ganache), kan de bavaroise dan buiten de koelkast bewaard worden?
Dus er vanuit gaande dat ik er verder geen bederfelijke dingen in doe, als vers fruit/sap, maar bv wel smaakstof

Wie bied hulp?

Groetjes Miriam
Zij die gaan taarten groeten u!

2

Re: bavaroise mix en slagroom....

Euhh er komen hier steeds gekkere vragen langs ;) volgens mij klopt t dan niet meer zo goed op maar geen idee.

3

Re: bavaroise mix en slagroom....

Ach een gekke vraag is het niet hoor ETMC, het is best een logische redenatie.. want idd is ganache buiten de koelkast houdbaar..

Ik vermoed ook dat je de slagroom niet meer kunt opkloppen na het verhitten (het moet echt even gekookt hebben) maar wellicht eens uitproberen  ;)

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

4

Re: bavaroise mix en slagroom....

slagroom los opkloppen geen idee...... de mix heb ik nog niet, anders zou ik het wel proberen!
Ik weet dus niet of er in de mix nog bestanddelen zitten die opstijven?

Groetjes Miriam
Zij die gaan taarten groeten u!

5

Re: bavaroise mix en slagroom....

Mijnemop schreef:

Ik weet dus niet of er in de mix nog bestanddelen zitten die opstijven?

In de mix zit ook gelatine.

6

Re: bavaroise mix en slagroom....

oke, bedankt voor de info!

Groetjes Miriam
Zij die gaan taarten groeten u!