Onderwerp: Candy melts Problemen.
Ik dacht vandaag voor het eerst cake pops te maken.
Nu lukte de cake pops wel alleen wilde ik ze versieren met Candy melts, alleen dat lukte niet!
Allereerst had ik Candy melts in een bakje laten smelten in de magnetron, iets te enthousiast want uiteindelijk was het verbrand.
Vervolgens maar op het vuur au bain Marie laten smelten. Dat smolt goed maar toen ik het van het vuur haalde werd het eigenlijk gelijk hard.
Daarna nog een keer au bain Marie laten smelten, eenmaal gesmolten het bakje in een bakje met heet water gedaan zodat het niet afkoelde maar het werd toch weer dik en de cake pop balletjes kreeg ik er niet goed in en mooi versierd.
Nu heb ik de overige balletjes maar in de vriezer gedaan maar ik snap niet wat ik fout doe?? Iemand tips??
De cake pops heb ik trouwens gemaakt van cupcakes ( verkruimeld ) met botercreme en geruime tijd in de koelkast laten liggen.