Hoi Angela,
Ik denk dat ik misschien wel advies voor je heb, maar misschien had je dit zelf ook al bedacht en denk je waar bemoei je je mee, zo wil ik het niet. 
Ik zou het zelf effectiever vinden om lekker achter mekaar te bakken, kapseltjes gewoon als ze afgekoeld zijn in de vriezer doen en daarna lekker tegelijk snijden, vullen, afsmeren, bekleden.
Waarom in de vriezer stoppen als je alles na elkaar bakt, doe ik om de volgende redenen.
Een kapsel word lekkerder.
Ja ja, het klinkt héél gek, maar toch is toch bleek het echt zo te zijn na dat ik de tip een keer kreeg en uit probeerde.
Maar om ook nog antwoord op je vraag te geven.
Je kunt je taarten ook heel goed invriezen.
Gewoon in een taartdoos zetten, zak er om heen en 24 uur voor gebruik in de koelkast rustig op temperatuur laten komen (met alles er nog om heen).
Als je de taart in een kartonnen doos hebt, heb je namelijk niet de vocht probleempjes. 
Succes, en hoop dat je wat hebt aan mijn advies.
Wil je meer taartjes van mij zien? Kijk dan op:
www.dezoetedromenfabriek.nl