Onderwerp: aardbeienbavarois als vulling?
even een vraagje ik heb van de week bij een taart en cake winkel een bakje aardbeienbavarois gekocht. Nu moet ik het met water en slagroom maken (staat op het bakje) Er komt dus geen gelatine in zou de vulling dan ook in de taart kunnen?
En moet ik de bavarois eerst op laten stijven voordat hij in de taart gaat?
O ja wel belangrijk om te vermelden de taart word niet bekleed

Ik heb de aardbeienbavarois hier van de site genomen om te maken. Gedaan wat er stond. Staat op het moment in de koelkast. Maar ik vind het er zo waterig uitzien.
Is dat normaal?? Zou het nog goed komen? Want de taart moet voor vanavond af zijn. Krijg een beetje spijt dat ik het niet van de winkel heb meegenomen, eigenlijk nog niet eens bij stil gestaan. Lomp dus. 
Ben blijkbaar nog niet goed wakker. Hihi Maar nogmaals gekeken, en het is helemaal niet opgesteven..... Hoe kan dat?? Ga toch maar uit de winkel halen.
Maar duurde wel een paar uurtjes langer.
niet voor herhaling vatbaar.