Onderwerp: Help! Vraag over schiften (spoed)
Hoi allemaal, ik hoop dat iemand me rond dit tijdstip kan helpen
Ik ben met een taart bezig die ik net gevuld heb met botercreme (mix) met aardbeien jam. Door het temperatuur verschil is het een heel klein beetje gaan schiften. Toen heb ik het kort in de magnetron gedaan en het zag er weer goed uit. De spuitzak heb ik daarna gekoeld tot ik het ging gebruiken. Bij het vullen van de taart was het echter nog best zacht.
De taart staat nu gevuld en afgesmeerd in de koelkast en ik krijg een kleine paniek aanval... Wat als het toch nog is gaan schiften??? Het was zo zacht!
Kan dit kwaad???? Wat betekend het eigenlijk als het gaat schiften (als in de gevolgen, want ik weet dat het iets met vet afscheiding te maken heeft.)
Ik hoop dat iemand me kan helpen, anders moet ik misschien een nieuwe taart bakken/vullen enz.
Alvast bedankt!